PREMIUM PAJKICE: 40% POPUST NA DRUGI KOS
-33%

Softy UNIQUE gobica

8,89 5,99

Softy mehka gobica, ki je drugačna od ostalih!

Te zanima v čem je posebnost te gobice? Spreminjala bo barvo, glede na temperaturo vode. Če bo voda presegla mejo 31°C se bo obarvala drugače. Zanimivo, kajne? Preseneti svojo prijateljico z unikatno gobico za nanos ličil in ji povej, da je tudi ona zate tako unikatna!

PROFESIONALNA gobica beautySiesta je primerna za nanašanje primerjev, tekočih pudrov ter celo rdečil, bronzerjev in osvetljevalcev. Če se ti slučajno zdi premajhna, ti ni treba prav nič skrbeti, saj bo ob stiku z vodo podvojila svojo velikost in ekstra mehkobo. Ko pa jo boš posušila, se bo zopet vrnila v prvotno stanje.

Obljubimo, da bo postala tvoja najljubša.
SKU: 1GT
KATEGORIJA:
-
+
ZA VSAK IZDELEK ZAGOTAVLJAMO:
Hitro dostavo
Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa
Varen nakup
Garancijo zadovoljstva

Opis

Te zanima kako deluje gobica?

Čisto preporosto ti razložimo. Gobica precej spominja po svoji sestavi na spužvo. Ko jo boš navlažila, se bo vanjo vsrkala ravno pravšnja količina vode, katera bo tam tudi ostala. In veš zakaj? Zato, da prepreči, da bi se puder vsrkal vanjo. Tako boš porabila manj pudra, skoraj nič se ga ne bo zavrglo, hkrati pa ne boš dosegla tistega neželjenega učinka ”efekta maske.”

Uporaba

Na gobico nanesi majhno količino izbranega produkta. S pomočjo zaobljenega roba puder nanašaj s tapkanjem na velike površine obraza. S konico gobice lahko najenostavneje prekriješ nepopolnosti kože. Ploska stran gobice je namenjena za konturiranje okoli oči in nosu. In še majhen, a zelo uporaben nasvet: Z gobico tapkaj po obrazu in ne vleči!

Gobico po 1–3 mesecih zamenjaj zaradi higiene, glede na njeno obrabo.

 

temp. shemaSamo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.