Vse se je začelo z ljubeznijo na prvi dotik …

občutek neverjetnega udobja, lahkotnosti in svilene mehkobe nas je popolnoma prevzel in vedeli smo, da je to udobje, ki si ga zasluži prav vsaka izmed nas!

Naša glavna želja je ženskam, kot si ti, predstaviti pajkice, ki ti bodo nudile največ.Zajeli smo prav vse lastnosti, ki so nam ženskam najpomembneje pri izboru pajkic. Neizmerno udobje? Vsekakor. Svilena mehkoba? Seveda. Raztegljivost? Absolutno. Ne, niti na 100% neprosojnost  nismo pozabili. Lahko pa jih boš uporabljala tako za počitek kot tudi za športne aktivnosti, saj dihajo s tvojo kožo.Prepričani smo, da te bo udobje, lahkotnost in mehkoba trpežnih vlaken popolnoma prevzela in popeljala v nov svet udobja. SIESTA pajkice ti bodo nudile udobje, kakovost in stil. Vedno te bodo opomnile, da si zaslužiš le najboljše!

Samo najkvalitetnejši materiali.

  • Najnežnejša vlakna

    naše pajkice so izdelane in najmehkejše mlečne svile, za največje udobje.

  • Oblikovano v Sloveniji

    vse pajkice so dizajnirane v Sloveniji, izdelane pa s strani preverjenih, kvalitetnih partnerjev.

Vsako naročilo posadi drevo 🌳

Zavezani smo k varovanju okolja & ob vsakem naročilu del prihodkov namenimo pogozdovanju na kritičnih območjih. Trenutno smo tudi v fazi prehajanja na 100% reciklirano embalažo - cilj, ki bi ga radi uresničili do konca leta 2023.

Naša ekipa

LASTNIK & oseba, ki nas rešuje iz vseh programerskih zagat

Josip Rajković

IDEJNI VODJA & tista, ki večino dneva išče nove ideje:)

Tjaša Jereb

VODJA SKLADIŠČA, model in tista, ki pripravi vsak paketek za odpošiljanje :)

Urša Jereb